Skip to content Skip to footer

Relatie therapie

Lopen jullie telkens tegen de zelfde problemen aan? Zitten jullie in een spiraal van negatieve patronen? Steeds dezelfde conflicten of groeien jullie uit elkaar?

Als EFT geschoold relatie therapeut basis, streef ik ernaar om vanuit verbondenheid duurzame groei te bewerkstelligen. Ik ga graag met jullie aan de slag, samen op zoek naar jullie relatie patronen ( in de EFT de tango genoemd), zoeken naar kwetsuren, hechtingsbehoeften om nieuwe taal te vinden om het samen beter te krijgen. Connectie door autonomie in verbondenheid.

In een traject van meerdere gesprekken krijgen jullie zicht op jullie patronen en oog voor de positieve kanten van jullie relatie. Ik werk vanuit de EFT methodiek en gebruik hiervoor verschillende oefeningen en thuisopdrachten.


Op de website van Stichting EFT Nederland vindt u meer informatie over deze vorm van relatietherapie
Waarom kiezen voor 3 to connect?

Lees de reviews maar eens!

“Al na de eerste sessie kwam er ruimte omdat we de keuze konden maken niet elkaars vijand te zijn, maar onze patronen tot een gezamenlijke vijand te maken. De sessie erna hebben we kunnen werken aan onze negatieve patronen en hebben we de liefde weer kunnen omarmen”.
P&S
Relatietherapie

Vraag vrijblijvend meer informatie aan:​

    Deze website in nog in aanbouw.

    Mailen en bellen is uiteraard gewoon mogelijk!

    Contacten?