Skip to content Skip to footer

Individuele coaching

Heb je last van negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf?​
Krijg je signalen van collega’s dat het niet goed met je gaat op het werk?
Zie je als werkgever dat een medewerker vastloopt op de werkvloer of in relaties tot collega’s?

Als coach ga ik graag met jou aan de slag om belemmerende overtuigingen en/of vaste disfunctionele en beperkende patronen op te zoeken waardoor je vastloopt in je leven, gezin of op het werk. We werken  aan diepgaande verandering en herstel door de bron aan te pakken vanuit het functioneren in het hier en nu. Daardoor leer je nieuw gedrag en valkuilen herkennen waarbij je direct herstel ervaart. Dat geeft hoop en perspectief.

 

 

 

Waarom kiezen voor 3 to connect?

Dat lees je in de reviews hieronder!

Vanaf het begin heb ik mij veilig gevoeld. Je krachtige houding, ervaring en pro activiteit & daadkracht en daarnaast een liefdevolle en zachte kant maken je betrokkenheid en interventies bijzonder. In alles heb ik gemerkt dat je wilt investeren in mij en ons!
DR
Individuele coaching
Enkele weken geleden heb ik bij Jacqueline van Luit aangeklopt voor een coaching traject in verband met mijn lage eigenwaarde. Jacqueline heeft mij hier zeer efficient bij geholpen. Ze heeft me geholpen de oorzaak van mijn lage zefwaarde te onderzoekens en hoe ik mijn handelen kan veranderen zodat mijn gedachtes en emoties mee veranderen. De verandering ging ,boven verwachtingen , razend snel. En had een positieve kettingreactie tot gevolg die doorwerkt in alle facetten van mijn leven. Ik ben Jacqueline dan ook erg dankbaar en kan iedereen die ergens mee worstelt, aanraden om contact met haar op te nemen.
DS
Individuele coaching

Vraag vrijblijvend meer informatie aan:

    Deze website in nog in aanbouw.

    Mailen en bellen is uiteraard gewoon mogelijk!

    Contacten?