Skip to content Skip to footer

Individuele coaching

We gaan samen op zoek naar aanknopingspunten voor verbeteringen.  We pakken actuele knelpunten aan, ook die een oorsprong in een onderliggend patroon kunnen hebben en gaan ermee aan de slag in het hier en nu.

In 5 tot 7 gesprekken krijg je nieuwe ruimte waarmee je toe werkt naar vrijheid in gedachten en gedrag. Vanaf de eerste sessie krijg je nieuwe inzichten waarmee je aan de slag gaat.

Ik maak gebruik van gesprekken, spelvormen, creatieve oefeningen, visualisatietechnieken en soms ook fysieke oefeningen.

Waarom kiezen voor 3 to connect?

Dat lees je in de reviews hieronder!

Jacqueline heeft mij opnieuw een stukje van mijzelf teruggegeven ! Een spiegel voorgehouden zonder oordeel luisterend naar je verhaal Wat een cadeau !!! Voldaan en met nieuwe inzichten en energie weer naar huis om vooral stap voor stap het leven met al zijn struggles opnieuw te omarmen . Dank voor de heerlijke dag ! Dat er nog vele mogen volgen.
Anneke
Retraite dag
Ik hou van het verbeelden van je innerlijk met behulp van diverse materialen. Het werken met verf, knoopjes, strikjes, kleuren stoffen, etc.. voegt zoveel toe.

De workshop werd liefdevol begeleid door Jacqueline, in een rustige, mooie omgeving, met heerlijke versnaperingen. ik kreeg nieuw oefenmateriaal aangereikt om (nog) beter met mijn situatie om te gaan. Kortom: een dikke aanrader!!
JH
Workshop zelfbeeld

Vraag vrijblijvend aan:

    Deze website in nog in aanbouw.

    Mailen en bellen is uiteraard gewoon mogelijk!

    Contacten?