Skip to content Skip to footer

Eendaagse retraite

Met de uitdagingen van het dagelijks leven, kan je het gevoel krijgen dat je geleefd wordt, dat je niet meer doet wat je zou willen doen of dat je jezelf wat kwijt raakt.

Dan is het goed om een tijd van rust, reflectie en bezinning in te bouwen. Tijd apart te zetten met en voor jezelf. Verlang je daarbij naar meer inzicht in je persoonlijke leven, je werk of in je relatie?  Meld je dan aan voor de eendaags individuele retraite.

Naast een heerlijke lunch en andere versnaperingen, neem ik je mee in een ontspannen programma van gesprek, stilte & bezinning, actief wandelen en creativiteit.

Zodat je opgeladen en met hernieuwde energie weer verder trekt.

Een eendaagse retraite is ook geschikt voor stellen. Een dag voor jullie samen, voor reflectie en bezinning. Tijd apart zetten voor en met elkaar en weer verder te groeien in verbinding.

Waarom kiezen voor 3 to connect?

Lees de reviews maar eens!

 

Jacqueline heeft mij opnieuw een stukje van mijzelf teruggegeven ! Een spiegel voorgehouden zonder oordeel luisterend naar je verhaal Wat een cadeau !!! Voldaan en met nieuwe inzichten en energie weer naar huis om vooral stap voor stap het leven met al zijn struggles opnieuw te omarmen . Dank voor de heerlijke dag ! Dat er nog vele mogen volgen.
Anneke
Retraite dag

Vraag vrijblijvend meer informatie aan:

    Deze website in nog in aanbouw.

    Mailen en bellen is uiteraard gewoon mogelijk!

    Contacten?