Skip to content Skip to footer

Coaching on the job

“Coaching on the job” is ervoor bedoeld om een medewerker verder te helpen die is vastgelopen binnen het werk en waar er een relatie lijkt binnen de werkomgeving. Ik loop letterlijk 2 a 3 dagdelen mee tijdens de uitvoering van het dagelijks werk.  Hierbij observeer ik de coachee in relatie tot zijn/haar werkzaamheden, de werkcontext en betrek ik, in overleg met de werkgever en de coachee, verschillende personen om het hele plaatje compleet te krijgen. Ik werk bijvoorbeeld met 360 graden feedback (Hargrove, 2010), om direct betrokken collega’s hun beeld te laten vertellen.

Aan een “coaching on the job traject”  wordt gemiddeld tussen de 20 tot 30 uur besteed. Intensief, maar zeer effectief wanneer er sprake is van verstoorde arbeidsverhoudingen of problemen in de communicatie. Het levert een uitgewerkte analyse op van de coachee in relatie tot de werkcontext en een op verandering gericht  coachtraject of een advies als er andere hulp nodig blijkt.

Waarom kiezen voor 3 to connect?

Jacqueline is een professionele coach, ze weet waar ze het over heeft en straalt dit uit. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel.”
DV
Coaching on the job

Vraag vrijblijvend meer informatie aan:

    Deze website in nog in aanbouw.

    Mailen en bellen is uiteraard gewoon mogelijk!

    Contacten?