Skip to content Skip to footer

Workshop zelfbeeld

Workshop Zelfbeeld is een creatieve workshop waarmee je (nieuw) zicht krijgt op hoe jij naar jezelf kijkt, hoe je denkt dat anderen naar je kijken en hoe je wilt dat anderen naar je kijken. 

Een zelfbeeld is een beeld dat je over jezelf hebt gevormd in de loop van je leven. Het omschrijft hoe je over jezelf denkt, voelt, of wat je van jezelf verwacht. Net zo kan het gaan over hoe je denkt dat de wereld en de mensen om je heen jou zien en ervaren.
Dit fundament is de basis van je handelen. Inzicht in je zelfbeeld kan je helpen om een meer positief zelfbeeld te ontwikkelen over jezelf. Door een positief zelfbeeld ben je minder afhankelijk van de goedkeuring van anderen en kan je stoppen met zelfkritiek.

Deze workshop kan je alleen doen, maar ook als stel of met een groep (max 8).

Waarom kiezen voor 3 to connect?

Lees de reviews maar eens!

Ik hou van het verbeelden van je innerlijk met behulp van diverse materialen. Het werken met verf, knoopjes, strikjes, kleuren stoffen, etc.. voegt zoveel toe. De workshop werd liefdevol begeleid door Jacqueline, in een rustige, mooie omgeving, met heerlijke versnaperingen. ik kreeg nieuw oefenmateriaal aangereikt om (nog) beter met mijn situatie om te gaan. Kortom: een dikke aanrader!!
JH
Workshop zelfbeeld
Ik heb een tijdje geleden de workshop zelfbeeld bij Jacqueline gevolgd. Het fijne aan deze workshop vond ik dat ik creatief bezig mocht gaan en echt even tijd voor mijzelf mocht hebben om mijzelf beter te leren kennen. Het heeft mij kunnen helpen om meer mijzelf als persoon te accepteren zoals ik ben.
RJ
Workshop zelfbeeld

Vraag vrijblijvend meer informatie aan:

    Deze website in nog in aanbouw.

    Mailen en bellen is uiteraard gewoon mogelijk!

    Contacten?