Coaching

Aanbod

Om aan de slag te gaan met verbeteringen in je persoonlijk leven bied ik diverse producten aan.
Hieronder kan je meer lezen over:

  • Individuele Coaching,
  • individuele Counseling,
  • Connect Mij: individuele eendaagse retraite,
  • Coaching on the Job: op je werkvloer.

Daarnaast biedt ik een workshop Zelfbeeld aan. Dit is een creatieve workshop waarmee je (nieuw) zicht krijgt op hoe jij naar jezelf kijkt, hoe je denkt dat anderen naar je kijken en hoe je wilt dat anderen naar je kijken. Deze workshop kan je alleen doen, maar ook met een groep.

Connect MIJ en de workshop Zelfbeeld zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Neem contact met mij op als je meer informatie wilt: info@3toconnect.nl

Individuele Coaching

In gesprekken gaan we samen op zoek naar aanknopingspunten voor verbeteringen.  We pakken actuele knelpunten aan, ook die een oorsprong in een onderliggend patroon kunnen hebben en gaan ermee aan de slag in het hier en nu.   Mijn ervaring is dat je in 5 tot 7 gesprekken nieuwe ruimte krijgt waarmee je toe werkt naar vrijheid in gedachten en gedrag. Vanaf de eerste sessie krijg je nieuwe inzichten waarmee je aan de slag gaat.

Onderwerpen die we bespreken zijn onderwerpen waarmee je zelf worstelt en die je zelf inbrengt. Jij hebt de regie over je traject!

We maken gebruik van gesprekken, spelvormen, creatieve oefeningen, visualisatietechnieken en soms ook fysieke oefeningen. Dit gaat altijd in overleg en met toestemming van jou. We kunnen live afspreken, maar online of digitaal kan (aanvullend) ook.

Ik geef ook thuisopdrachten mee waarmee je gaat oefenen met de nieuw opgedane inzichten.

Individuele Counseling

Als diepgewortelde patronen en/of nare ervaringen zorgen voor belemmeringen in je dagelijks leven, gaan we aan de slag in het hier en nu, om toe te werken naar vrijheid in gedachten en gedrag. In een counseling traject hebben we gesprekken om ervaringen te verwerken en nieuwe inzichten te krijgen waarmee je weer verder kunt.

Onderwerpen die we bespreken zijn onderwerpen waarmee je zelf worstelt en die je zelf inbrengt. Ook in een counseling traject hebt jij de regie over je traject!

We maken gebruik van gesprekken, spelvormen, creatieve oefeningen, visualisatietechnieken en soms ook fysieke oefeningen. Dit gaat altijd in overleg en met toestemming van jou. We kunnen live afspreken, maar online of digitaal kan (aanvullend) ook.

Ik geef ook thuisopdrachten mee waarmee je gaat oefenen met de nieuw opgedane inzichten.

Een counseling traject kost over het algemeen wat langer tijd dan een coachtraject.

Connect Mij: eendaagse retraite

In deze wereld en met de uitdagingen van het dagelijks leven, kan je het gevoel krijgen dat je geleefd wordt, dat je niet meer doet wat je zou willen doen of dat je jezelf wat kwijt raakt.

Dan is het goed om tijd van rust, reflectie en bezinning in te bouwen. Tijd apart te zetten met en voor jezelf. Verlang je daarbij naar meer inzicht in je persoonlijke leven, je werk of in je relatie?  Meld je dan aan voor de eendaags individuele retraite.

Een dag apart en speciaal voor jou. Een dag waarin jij alle ruimte krijgt om te ontdekken, te rusten, te genieten, te reflecteren. Een dag waarin ik voor jou zorg en met je oploop.

Van ontvangst in de morgen tot aan het eind van de middag ben je mijn gast. Naast een heerlijke lunch, koffie, thee, lekkers, sap, water en fruit neem ik je mee in een ontspannen programma van gesprek, stilte & bezinning, actief wandelen en creativiteit.

Zodat je opgeladen en met hernieuwde energie weer verder trekt.

Coaching On The Job

“Coaching on the job” is ervoor bedoeld om een medewerker verder te helpen die is vastgelopen binnen het werk en waar er een relatie lijkt binnen de werkomgeving. Ik loop letterlijk 2 a 3 dagdelen mee tijdens de uitvoering van het dagelijks werk.  Hierbij observeer ik de coachee in relatie tot zijn/haar werkzaamheden, de werkcontext en betrek ik, in overleg met de werkgever en de coachee, verschillende personen om het hele plaatje compleet te krijgen. Ik werk bijvoorbeeld met 360 graden feedback (Hargrove, 2010), om direct betrokken collega’s hun beeld te laten vertellen.

Aan een “coaching on the job traject”  wordt gemiddeld tussen de 20 tot 30 uur besteed. Intensief, maar zeer effectief wanneer er sprake is van verstoorde arbeidsverhoudingen of problemen in de communicatie. Het levert een uitgewerkte analyse op van de coachee in relatie tot de werkcontext en een op verandering gericht  coachtraject of een advies als er andere hulp nodig blijkt.