Coaching

Aanbod

Om aan de slag te gaan met verbeteringen in je persoonlijk leven bied ik diverse producten aan.
Hieronder kan je meer lezen over:

  • Individuele Coaching,
  • individuele Counseling,
  • Connect Mij: individuele eendaagse retraite,
  • Relatie coaching

Daarnaast biedt ik een workshop Zelfbeeld aan. Dit is een creatieve workshop waarmee je (nieuw) zicht krijgt op hoe jij naar jezelf kijkt, hoe je denkt dat anderen naar je kijken en hoe je wilt dat anderen naar je kijken. Deze workshop kan je alleen doen, maar ook met een groep.

Connect MIJ en de workshop Zelfbeeld zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Neem contact met mij op als je meer informatie wilt: info@3toconnect.nl

Individuele Coaching

We gaan samen op zoek naar aanknopingspunten voor verbeteringen.  We pakken actuele knelpunten aan, ook die een oorsprong in een onderliggend patroon kunnen hebben en gaan ermee aan de slag in het hier en nu.

In 5 tot 7 gesprekken krijg je nieuwe ruimte waarmee je toe werkt naar vrijheid in gedachten en gedrag. Vanaf de eerste sessie krijg je nieuwe inzichten waarmee je aan de slag gaat.

Ik maak gebruik van gesprekken, spelvormen, creatieve oefeningen, visualisatietechnieken en soms ook fysieke oefeningen.

Individuele Counseling

Als diepgewortelde patronen en/of nare ervaringen zorgen voor  belemmeringen in je dagelijks functioneren, gaan we op zoek naar oplossingen om, in het hier en nu,  toe te werken naar vrijheid in gedachten en gedrag.

In 10 tot 15 gesprekken  gaan we aan de slag om ervaringen te verwerken en nieuwe inzichten te krijgen waarmee je weer verder kunt.

Ik maak gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, de acceptence en commitment therapie, spelvormen, creatieve oefeningen, visualisatietechnieken en soms ook fysieke oefeningen. Dit gaat altijd in overleg en met toestemming van jou.

Connect Mij: Eéndags retraite

Met de uitdagingen van het dagelijks leven, kan je het gevoel krijgen dat je geleefd wordt, dat je niet meer doet wat je zou willen doen of dat je jezelf wat kwijt raakt.

Dan is het goed om een tijd van rust, reflectie en bezinning in te bouwen. Tijd apart te zetten met en voor jezelf. Verlang je daarbij naar meer inzicht in je persoonlijke leven, je werk of in je relatie?  Meld je dan aan voor de eendaags individuele retraite.

Naast een heerlijke lunch en andere versnaperingen, neem ik je mee in een ontspannen programma van gesprek, stilte & bezinning, actief wandelen en creativiteit.

Zodat je opgeladen en met hernieuwde energie weer verder trekt.

Relatie Coaching

Relatie is een werkwoord. Soms ontstaan er vastzittende gedachten en overtuigingen, of scheefgegroeide patronen, waardoor jullie elkaar niet meer verstaan of begrijpen.

Als jullie er samen niet goed uitkomen, kan een frisse blik jullie weer op gang helpen, zodat er ruimt komt om weer vol te kunnen genieten  met en van elkaar. En elkaar te gaan zien vanuit een complementaire samenwerking

Samen met mijn man Nieck, gaan we met elkaar in gesprek. Wij zijn getraind in het aangaan van relatiegesprekken, maken gebruik van delen van de emotie focus therapie en zetten ook onze eigen leerervaringen in.

Referenties

Een retraite dag, de Connect MIJ,  omringt door zoveel aandacht en liefde, waarin alles er mocht zijn, lachen, huilen, kletsen, stilte, schrijven, bewegen, observeren en spiegelen . Alles draaide om mijn zijn in het vroeger en in het nu ! Een heel inspirerend dagprogramma zet je meteen in beweging op allerlei manieren !
En zoals Jacqueline zo mooi zei voor alles is een tijd !
Heerlijke gezonde drankjes , zelfgebakken cake en een warme maaltijd ! Overal zoveel liefdevolle zorg aan besteed .

Jacqueline heeft mij  opnieuw een stukje van mijzelf teruggegeven ! Een spiegel voorgehouden zonder oordeel luisterend naar je verhaal
Wat een cadeau !!!
Voldaan en met nieuwe inzichten en energie weer naar huis om vooral stap voor stap het leven met al zijn struggles opnieuw te omarmen .

Dank voor de heerlijke dag !
Dat er nog vele mogen volgen.

Anneke

CONNECT MIJ: opnieuw een stukje van mijzelf teruggekregen

Workshop Zelfbeeld gedaan bij Jacqueline.

Ik hou van het verbeelden van je innerlijk met behulp van diverse materialen. Het werken met verf, knoopjes, strikjes, kleuren stoffen, etc.. voegt zoveel toe. Het was weer verrassend.

De workshop werd liefdevol begeleid door Jacqueline, in een rustige, mooie omgeving, met heerlijke versnaperingen. ik kreeg nieuw oefenmateriaal aangereikt om (nog) beter met mijn situatie om te gaan.

Kortom: een dikke aanrader!!

JH

Dikke aanrader

“Vanaf het begin dat ik bij Jacqueline binnen stapte heb ik warmte en veiligheid ervaren. Ik voelde me gehoord en gezien, waardoor ze heel snel de vinger op de zere plek kon leggen. Het soms harde oordeel en de gebondenheid wat ik over mezelf ervoer, hebben plaats gemaakt voor mildheid.

Jacqueline is een professionele coach, ze weet waar ze het over heeft en straalt dit uit. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel.”

DV

Veilig en vertrouwd

“Vanaf het begin heb ik mij veilig gevoeld. Je krachtige houding, ervaring en pro activiteit & daadkracht en daarnaast een liefdevolle en zachte kant maken je betrokkenheid en interventies bijzonder. In alles heb ik gemerkt dat je wilt investeren in mij en ons!”.

DR