Change Your Life

What Are You Expecting From Your Life?

Do you want a happy life?

Do you want a success?

Why not to get it?


Let’s meet together and discuss your beautiful future

Contact Me via Form

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

These People Have Changed Their Lives

Een retraite dag, de Connect MIJ,  omringt door zoveel aandacht en liefde, waarin alles er mocht zijn, lachen, huilen, kletsen, stilte, schrijven, bewegen, observeren en spiegelen . Alles draaide om mijn zijn in het vroeger en in het nu ! Een heel inspirerend dagprogramma zet je meteen in beweging op allerlei manieren !
En zoals Jacqueline zo mooi zei voor alles is een tijd !
Heerlijke gezonde drankjes , zelfgebakken cake en een warme maaltijd ! Overal zoveel liefdevolle zorg aan besteed .

Jacqueline heeft mij  opnieuw een stukje van mijzelf teruggegeven ! Een spiegel voorgehouden zonder oordeel luisterend naar je verhaal
Wat een cadeau !!!
Voldaan en met nieuwe inzichten en energie weer naar huis om vooral stap voor stap het leven met al zijn struggles opnieuw te omarmen .

Dank voor de heerlijke dag !
Dat er nog vele mogen volgen.

Anneke

CONNECT MIJ: opnieuw een stukje van mijzelf teruggekregen

Workshop Zelfbeeld gedaan bij Jacqueline.

Ik hou van het verbeelden van je innerlijk met behulp van diverse materialen. Het werken met verf, knoopjes, strikjes, kleuren stoffen, etc.. voegt zoveel toe. Het was weer verrassend.

De workshop werd liefdevol begeleid door Jacqueline, in een rustige, mooie omgeving, met heerlijke versnaperingen. ik kreeg nieuw oefenmateriaal aangereikt om (nog) beter met mijn situatie om te gaan.

Kortom: een dikke aanrader!!

JH

Dikke aanrader

“Vanaf het begin dat ik bij Jacqueline binnen stapte heb ik warmte en veiligheid ervaren. Ik voelde me gehoord en gezien, waardoor ze heel snel de vinger op de zere plek kon leggen. Het soms harde oordeel en de gebondenheid wat ik over mezelf ervoer, hebben plaats gemaakt voor mildheid.

Jacqueline is een professionele coach, ze weet waar ze het over heeft en straalt dit uit. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel.”

DV

Veilig en vertrouwd

“Vanaf het begin heb ik mij veilig gevoeld. Je krachtige houding, ervaring en pro activiteit & daadkracht en daarnaast een liefdevolle en zachte kant maken je betrokkenheid en interventies bijzonder. In alles heb ik gemerkt dat je wilt investeren in mij en ons!”.

DR

Jacqueline heeft me inzicht gegeven in hoe patronen in elkaar zaten, en mij geholpen, met name in het openen, durven delen.  De coaching heeft veel in werking gezet en voor mij was het eigenlijk het eerste echte veilige contact wat ik met iemand had op hulpverlenersgebied. Echt heel bijzonder, dank je wel!

 

GM

“Jacqueline is een oprecht betrokken coach. Vanaf het begin heb ik een klik ervaren, waardoor ik mij
volledig open kon stellen. Jacqueline heeft een rustige en open houding. Ze gaf mij het gevoel integer
en betrouwbaar te zijn en aan het eind van het coachtraject kan ik dit ook vaststellen. Jacqueline is is
staat om aan te sluiten en te verbinden. Verder heb ik ervaren dat Jacqueline werkt met (com)passie
en vanuit christelijke waarden. Ik heb dit als fijn ervaren”.

MG

De impact van dit coaching traject is veel groter dan ik mij van te voren had
kunnen voorstellen. Ik heb in mijn proces best snel (grote) stappen heb kunnen zetten doordat ik mij
veilig en vrij voelde bij Jacqueline om te ontdekken, te doen, te leren.
Hoe cliché ook, maar er is een soort nieuwe wereld voor mij
opengegaan. Ik weet dat ik nog genoeg heb te leren, maar ik VOEL voor het eerst in mijn
leven dat ik fundamenteel (positief!) aan het veranderen ben.

LB

“Er is sprake van een mooie samenwerking. Jacqueline is hierin zorgvuldig en investerend. Ze
gaat uit van de aanwezige krachten van de ander en zet haar eigen competenties in ten
dienste van de ander. Trefzeker interveniërend!”.

G. Kloppenburg, supervisor

Five Steps to Your Success

Contact Me


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Make an Appointment


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

I will Analyze Your Profile


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Apply Changes


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Apply Changes


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Don’t waste your happiness, because someone else will catch it